ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коли танцюють діти…

Дата: 28.05.2019 10:38
Кількість переглядів: 626

Фото без опису25 травня велика зала міського ЦКД «Гармонія» знову зібрала поціновувачів хореографічного мистецтва. Свій перший творчий звіт презентував ансамбль бального танцю «Viva Dance» Будинку дитячої та юнацької творчості. Юні танцюристи та їх творчий наставник Юлія Ковтун вразили присутніх оригінальністю хореографічних постановок,  високою виконавською майстерністю кожного учасника колективу, що свідчить про наполегливу та кропітку працю керівника.

Протягом року учасники ансамблю брали участь у міських святкових концертних програмах, масових заходах, здобували перемоги на конкурсах і фестивалях хореографічного мистецтва. Юним танцюристам аплодували у Польщі на 4-му Міжнародному фестивалі злуки хореографічних колективів 2019 «Silesian Dance Festival».

Учасників колективу привітали заступник міського голови Оксана Клімова, начальник відділу культури та туризму міської ради Володимир Матусяк, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Оксана Кінь. Грамотами міської ради та подарунками нагородили випускників колективу - Христину Польченко та Олександра Цимбала. Слова вдячності та визнання лунали на адресу керівника колективу Юлії Ковтун. Відзначили також гостей творчого звіту – клуб спортивного танцю «Ера» (керівник А. Примасюк). Керівник громадської приймальні народного депутата України Сергія Лабазюка - Валентина Ряба нагородила ансамбль бального танцю «Viva dance» подарунковим сертифікатом на 8 тисяч гривень.

Глядачі щирими оплесками вітали кожен художній номер, що вирізнявся своєю креативністю та неповторністю. Гучні аплодисментиотримали група «Сеньйори», в якій танцюють батьки учасників колективу. І, безумовно, глядачі із захватом вітали наймолодших танцюристів – милих і безпосередніх. Чекаємо на нові творчі зустрічі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора