ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звітний концерт зразкової студії співу «Барвограй»

Дата: 22.05.2019 09:15
Кількість переглядів: 523

Фото без описуУ травні підбивають підсумки усі творчі колективи. Не оминуло це і наш навчально-виховний комплекс. 10 травня в актовій залі НВК відбувся творчий звіт зразкового колективу студії співу «Барвограй».

Повна  глядацька зала зібрала учнів, вчителів, батьків. Усі з нетерпінням чекали початку. З’явилися ведучі Биць Валерій та Андрієвська Ганна. Вони оголошують про початок концерту та запрошують на сцену  зведений молодший  хор, які виконали пісню «Перлина Україна». Вперше на сцені з’явилась  новий керівник молодшого хору Безпалько Інна Юріївна. Вона спочатку сором’язливо, а потім майстерно диригувала своїми вихованцями. Солістка-випускниця студії  Андрійчук Сніжана разом з молодшим хором виконали пісню «Діти за мир у всьому світі».

Найстарші учасники студії співу «Барвограй» солісти Конопацька Валерія та Андрійчук Сніжана разом із зведеним хором старшокласників виконали «Веснянку» та українську народну пісню «Прийшла кума до кумоньки».

На наше свято завітала Плотнікова Алла  Миколаївна, яка привітала  керівників студії, випускників та всіх учасників, згадала як усе починалося. Вона звернулася до учасників хору зі словами подяки, а також вручила Почесні Грамоти Кушнір Оксані Іванівні та випускникам студії «Барвограй», активним учасникам різноманітних концертів Синицькому Олегу, Конопацькій Валерії та Андрійчук Сніжані.

На сцену вийшли наймолодші вихованці хору «Барвограй», які ще й сьогодні живуть у своєму світі добра, любові та виконали пісню «Зіронька ранкова».

Солісти хору радували усіх присутніх своїми виступами. Юні вокалісти Олійник Владислав, Сінькова Оксана, Умрихін Лілія, Сілкіна Ірина, Синицький Олег, Конопацька Валерія, -  це яскраві наші таланти, які зірвали оплески глядачів.

Потужним був виступ вокальної групи старшокласників. У їх виконанні прозвучала пісня «Над Дніпровою сагою» та «Попурі українських пісень». Тут зал вже підспівував їм.

«Слава Україні!» - остання пісня, яка змусила глядачів піднятися зі своїх місць і не шкодуючи долоней плескати артистам.

З вітальним словом до хористів і їхніх керівників звернувся директор Волочиського НВК Ревуцький Володимир Васильович. Він вручив Грамоти випускницям студії Михалішеній Христині та Грабовській Марині.

Позаду ще один звіт, а попереду нові пісні, нові виступи, нові таланти.

                                                           Юний журналіст Слобода Ілля, учень 10-А класу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора