ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся обласний семінар-тренінг

Дата: 23.04.2019 10:17
Кількість переглядів: 621

Фото без опису19 квітня 2019 року на базі закладів освіти громади відбувся обласний семінар-тренінг для керівників органів управління освітою райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування, в якому взяли участь директор департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА О. Фасоля, працівники департаменту , Хмельницького обласного інституту підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, обласного управління юстиції та поліції.

Учасники семінару мали змогу побачити новий освітній простір у Бальковецькому НВК, Волочиських НВК та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5.

Вразив усіх своїми сучасними можливостями Бальковецький НВК, де діти не лише здобувають успіхи в навчанні, а й в творчій діяльності та спорті. Тут для дітей працюють студії лялькового театру, писанкарства, образотворчого мистецтва, хореографії; музеї народної вишивки та комп’ютерної техніки. А юні кікбоксери є чемпіонами України уже 2 роки поспіль.

Директор закладу Василь Орловський радо демонстрував свої тренажерні зали та ринг, що в даний час є мрією багатьох сільських українських шкіл.

Волочиська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 вкотре проявила своє сучасне освітнє середовище: обладнані всім необхідним перші класи, естетично оформлені відповідні зони для першокласників; дивовижні пасхальні композиції на поверхах закладу.  Та апогеєм став український гопак в дворику закладу, де панували квіти, сонце, дитячі усмішки та гордість за Україну з вірою у її майбутнє.

І у Волочиській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 та НВК гості громади переконались, що саме при умовах децентралізації можна докорінно змінити обличчя закладів та створити всі необхідні умови для навчання в них дітей.

Із  захопленням керівники освіти дивились на басейн НВК, де підходить до кінця його капітальний ремонт. Басейни і уроки плавання в них – рідкість не лише в закладах освіти області, а й України.

Вкотре всі зрозуміли, що все можливе лише тоді, коли влада турбується про своє майбутнє і вишуковує  для цього всі необхідні ресурси.

І саме у нас турбота про дітей – на першому місці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора