ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У громаді стартував проект HOUSES ПРООН

Дата: 19.04.2019 13:02
Кількість переглядів: 762

Фото без опису17 квітня в рамках Проекту «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень», що реалізовується в громаді за фінансової  підтримки  Європейського Союзу  та впроваджується  Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні відбулась перша інформаційна сесія, метою якої була допомога ініціативним мешканцям у   створенні нових об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та сприяння зміцненню існуючих ОСББ.

У заході взяли участь міський голова,  представники профільних відділів міської ради, ініціативні мешканці будинків по вул.Починка, 5/1,5/2,5/4; Пушкіна, 16,14; Музейна, 18б,32; Лисенка1; Незалежності, 43,45,96; Шевченка,36а  та члени діючих ОСББ «Добробут Волочиськ» вул. Ур.танкістів, 2б; «Номінал» вул. Музейна,68; «Космос» вул. Незлежності,29.

В ході  конструктивної роботи координаторами проекту акцентовано увагу  присутніх на  змінах у діючому законодавстві  на етапі створення ОСББ,   консультантом  Проекту IFG «Енергоефективність в Україні» презентовано  нові Програмні продукти – «грантові Пакети»  термомодернізації багатоповерхового житлового фонду, нещодавно  розроблені Фондом енергоефективності України.  

Фінансову підтримку Фонду діючі об’єднання  співвласників багатоквартирних будинків вже можуть залучати для впровадження термореновації  своїх будинків.

Такі зустрічі, детальні консультації, обговорення конкретних проблем та можливостей їх вирішення в рамках даного проекту продовжуватимуться і надалі.

Зацікавлені мешканці багатоквартирних будинків та члени діючих ОСББ,  бажаючі приймати участь в послідуючій інформаційній кампанії можуть реєструватися за посиланням www.houses.in.ua/registration.

Детальну інформацію про Проект, умови та вимоги до Програм фінансування Фонду енергоефективності можна також отримати у відділі економічного розвитку міської ради, тел.3-47-87.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора