ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Незабутня подорож

Дата: 10.04.2019 11:38
Кількість переглядів: 997

Фото без описуПрофорієнтаційна робота із старшокласниками закладів загальної середньої освіти Волочиської міської ради продовжується. Нещодавно, з 3 по 6 квітня делегація наших випускників (24 учні) на чолі з міським головою Костянтином Черниченком мала можливість відвідати підприємство «Мотор-Січ» у м. Запоріжжі, національний Запорізький університет «Політехніка» та музей техніки.

Надзвичайно цікавими були екскурсії по заводських цехах, де виготовляють двигуни та різноманітні запчастини до літаків і ремонтують гелікоптери.

Учні познайомилися з можливостями для вступу в технічний університет та умовами навчання у ньому. Несподіваною для дітей стала зустріч з колишніми учнями Волочиських ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 Білим Олександром та ЗОШ І-ІІІ ст.. № 5 Міноцьким Тарасом, які сьогодні там навчаються та грають за відому гандбольну команду ЗНТУ «Зап».

Членам делегації було забезпечено проживання та харчування у заводському санаторії-профілакторії на високому рівні комфорту.

Незабутньою та повчальною для всіх була зустріч з Героєм України, легендою авіабудування В.О. Богуслаєвим. Він поставився до нас, як до своїх рідних, адже чималу частину свого життя віддав нашому заводу та місту. Його турбота про нас звучала в кожному слові.

Апогеєм відвідин стали польоти на гелікоптері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора