ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Першість ДЮСШ з міні-футболу серед дітей 2009-2010 р.н..

Дата: 01.04.2019 10:45
Кількість переглядів: 622

Фото без опису30 березня 2019 року, за підтримки Волочиської міської ради та благодійного фонду народного депутата Сергія Лабазюка "Ми поруч", у спортивному залі «Дружба» відбулися змагання за першість ДЮСШ з міні-футболу серед дітей 2009-2010 р.н.. У турнірі прийняли участь 4 команди з різних міст: 2 команди з міста Волочиськ, 1 команда з міста Підволочиськ і 1 команда з міста Тернопіль.

Поглянути на турнір зібралося чимало жителів громади, батьків, друзів юних спортсменів. У напруженій боротьбі, у серії пенальті, перше місце здобула команда нашої громади ДЮСШ Волочиськ-1, перемігши команду з міста Підволочиськ, які зайняли друге місце. Третіми стала команда ДЮСШ Волочиськ-2, а четверте зайняла команда з міста Тернопіль.

Суддівською колегією були відмічені кращі гравці турніру: кращий воротар – Фрадинський Ярослав команди ДЮСШ Волочиськ-1, кращий бомбардир – Лисий Владислав команди ДЮСШ Волочиськ-1, кращий захисник – Штокайло Олександр команди ДЮСШ Підволочиськ, кращий нападаючий – Томусяк Роман команди ДЮСШ Підволочиськ. Переможці були нагородженні кубками, медалями, грамотами та відзначені кращі гравці.

Вітаємо наших юних футболістів та тренера команд Волочиськ-1 та Волочиськ-2 з перемогою, які достойно захищають честь нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора