ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про призов громадян на строкову військову службу

Дата: 15.03.2019 12:37
Кількість переглядів: 2413

Фото без описуВідповідно до Указу Президента України від 30 січня 2019 року № 22/2019 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби,  строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році” наказую:

1. Провести  у  квітні - червні  2019  року  в  районі призов на строкову військову службу придатних за станом здоров’я громадян України чоловічої статі, які до дня відправки у військові частини досягли 20 років, та старших осіб, які не досягли 27 – річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

2. Явці  на  призовну  дільницю  Волочиського  району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1999 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народились у 1992  - 2000 р.р.,  у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

3. Усі  громадяни,  які  підлягають   призову   на   строкову   військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Волочиськ вул. Богуслаєва , 6,  в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках . Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат   08 квітня 2019 року,  маючи при собі документи, які засвідчують особу.

4. Усі  особи  призовного  віку,  які  підлягають  призову  на  строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Волочиського району,  зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно чинного законодавства.

6. Наказ довести до особового складу військового комісаріату та населення району.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Військовий  комісар Волочиського районного військового комісаріату підполковник          В.РОМАНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора