ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Вітання найкращим у світі»

Дата: 11.03.2019 09:09
Кількість переглядів: 542

07 березня 2019 року у великому залі центру культури та дозвілля «Гармонія» відбулися урочистий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня.

У вестибюлі центру усіх жінок зустрічав і створював святковий настрій народний інструментальний ансамбль «Струни душі», а представники благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми Поруч» вітали прекрасну половину людства зі святом та дарували квіти.

Коценртна частина розпочалася з виступу народного ансамблю бального танцю «Перлина», які виконали танець «Вальс» та щирих привітань хлопчиків першокласників.

Усіх жінок зі святом на сцені привітали міський голова Костянтин Черниченко, голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук та голова районної ради Сергій Пазюк. Вони побажали всім міцного здоров’я, добробуту, любові, весняного настрою, радості та тепла, миру та спокою в душі, в сім’ї та в державі.

Після усіх привітань розпочався концерт, запрошеного Волочиською міською радою на свято, популярного естрадного співака, переможця телевізійного талант-шоу «Х-фактор» Дмитра Бабака.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора