ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічний серпантин!

Дата: 28.12.2018 10:02
Кількість переглядів: 1012

26 та 27 грудня у Волочиській дитячій школі мистецтв відбулись традиційні новорічні концерти учнів.

Щороку викладачі разом з учнями ретельно готуються до святкової програми, добирають твори для виконання, проводять численні репетиції. Учні художнього відділення взяли участь у прикрашанні фойє школи, де і відбувалось святкове дійство. Біля шкільної ялинки лунали святкові новорічні та різдвяні мелодії у виконанні юних музикантів. Новорічні танцювальні постановки подарували учні зразкових дитячих хореографічних колективів школи.

Загалом 250 дітей виступили перед глядачами та подарували гарний святковий настрій та багато позитивних емоцій усім присутнім.

Творчий колектив Волочиської дитячої школи мистецтв щиро вдячний міському голові Костянтину Черниченку, депутатському корпусу, виконавчому комітету Волочиської міської ради та генеральному директору Групи компаній «Vitagro» Петру Лабазюку за надання новорічних солодких подарунків для учнів ДШМ.

2018 рік для колективу школи мистецтв видався   багатим на успіхи та здобутки. Тож і провели його як годиться – з чудовою музикою, піснями, танцями та надіями на майбутні звершення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора