ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка від жителів міста

Дата: 09.11.2018 10:10
Кількість переглядів: 7066

Фото без описуЩИРА ПОДЯКА ЗА БЛАГОУСТРІЙ

Гарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє місто. Саме тому велике значення для нас, жителів міста Волочиська, має благоустрій та озеленення наших вулиць, благоустрій наших будинків та хороше покриття наших доріг.

Нещодавно коштом міського бюджету по вулиці Соборній, яка є однією з центральних вулиць міста, було проведено капітальний ремонт дорожного покриття та прибудинкової території будинку №2. Окрім того, зваживши на наші звернення до Волочиської ОТГ, сьогодні наша вулиця та прилеглі до неї території виглядають гарними та доглянутими, а мешканці надзвичайно задоволені змінами, які з нею відбулися.
Кожен з нас розуміє, як непросто у теперішній важкий для країни час віднайти та викроїти із скромного бюджету міста кошти на ремонт доріг, вулиць, прибудинкових територій, дахів… І хоча все, що виконують наші працівники міської громади, комунальних підприємств, є їх безпосереднім професійним обов’язком, ніколи зайвими не бувають людські шана і вдячність. Адже часто-густо їх праця залишається непоміченою і не сприймається мешканцями міста, як щось особливе.
Ми, мешканці будинку № 2 хочемо передати сердечну подяку міській владі, зокрема міському голові Черниченку Костянтину Володимировичу, та комунальним службам, котрі причетні до цієї справи за те, що у цей непростий для нашої країни час змогли знайти фінансові та людські ресурси для благоустрою нашої вулиці, та прибудинкової території, її впорядкування та якісне покриття бруківкою, висадкою декоративних дерев. Ваші заслуги в справі забезпечення благополуччя нашого будинку, загострене почуття соціальної відповідальності, професійний багаторічною працю заслуговують на глибоку повагу і визнання. Завдяки Вам наш будинок, наше улюблене місто стає краще, красивіше, багатше. Беручи до уваги плідність спільної роботи і бездоганність виконання підрядними організаціями прийнятих на себе зобов'язань, роботи було виконано в строк з належним професіоналізмом. Ми дуже задоволені результатом виконаної Вами роботи, сподіваємося на подальшу успішну співпрацю. Переконані, що відповідальність кожного керівника перед громадою починається із чистоти міста, села, селища. Ви з честю виконуєте це важливе завдання. Нехай і надалі порядок та лад панують у нашому місті, а людська вдячність додає наснаги і сили у Вашій відповідальній та нелегкій праці !

З повагою та щирою подякою
мешканці будинку №2 
вулиці Соборна

Посилання на джерело: https://www.facebook.com/groups/1349608665126750/permalink/1922390954515182/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора