ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Приїзд дітей із Скадовська

Дата: 03.08.2018 14:05
Кількість переглядів: 719

Фото без опису30 липня наша громада радо зустрічала 25 своїх наймолодших жителів, які протягом двох тижнів оздоровлювались в таборі «Бригантина» м. Скадовськ Херсонської області.

Зустріч була зворушливою і для дітей, і для батьків, і для міської ради, яку представляла начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Плотнікова. Діти активно ділилися враженнями про надто цікавий та захоплюючий відпочинок, який співпав із проведенням відомого Всеукраїнського дитячого фестивалю «Чорноморські ігри», учасниками якого їм пощастило бути не лише у якості глядачів, а й безпосередніх виконавців масових хореографічних постановок.

Кожний день перебування був детально продуманий адміністрацією табору та насичений безліччю інтерактивних, виховних заходів, де поєднувались інтелект, спорт та творчість. Наші діти брали активну участь у житті закладу та отримали багато заохочувальних нагород. Вдома з батьками і друзями вони ще довго будуть ділитися своїми гарними і пам’ятними враженнями.

На оздоровчу компанію для цієї групу учнів з міського бюджету було виділено близько 250 тисяч гривень, які використані на оплату самих путівок дітям, та на їх довезення до табору і у зворотному напрямку. Загалом на організацію відпочинку та оздоровлення дітей громади влітку цього року з міського бюджету виділено понад 500 тисяч гривень.  Раді діти такій увазі міської влади, а ще більше – їх батьки, за поціновування дитячої праці та досягнень. Радіє і міська рада, що може створити своїм дітям таке літнє свято, бо в громаді гуртом усе можливо здійснити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора