ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перемога танцювального колективу «Перлина»

Дата: 20.07.2018 09:09
Кількість переглядів: 824

Фото без описуСлавиться наша Волочиська міська об’єднана територіальна громада успіхами дитячих хореографічних колективів. І презентують вони нашу культуру не лише на теренах держави, а й за її межами.

Так нещодавно знаний народний аматорський ансамбль бального танцю «Перлина» ЦКД «Гармонія» (керівник Юлія Смик), в період літньої оздоровчої компанії для дітей Волочиської об’єднаної територіальної громади за сприянням Волочиської міської ради, взяв участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «INTER FEST KITEN», що проходив в Болгарії, і здобув Гран-прі фестивалю. Серед учасників заходу були також представлені колективи з інших країн та з міст України (Львів, Харків, Одеса). Нелегко було змагатися нашому колективу з іменитими, та все-таки наші діти довели, що хореографія і взагалі, культура в нашій громаді – на високому рівні. Одночасно із творчою місією Волочиська делегація в кількості 48 чоловік мала змогу й відпочити на березі Чорного моря, яке об’єднує дві наші країни.

Отже, щира подяка танцюристам та керівнику колективу за особистий внесок у культурний розквіт та підтримку творчого авторитету громади на міжнародному рівні. Творіть, танцюйте, пропагуйте нашу культурну сутність і здобувайте надалі таких вагомих та значних результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора