ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Копачівка

Дата: 19.07.2018 16:16
Кількість переглядів: 2083

Фото без описуРадісно зустрічали односельців та гостей у селі Копачівка в День села, який припав на 12 липня у день православного свята Первоверховних апостолів Петра і Павла.

Голова Волочиської об’єднаної територіальної громади Констянтин Черниченко   у своєму привітанні побажав присутнім благополуччя, міцного здоров’я, добробуту, підвів підсумки розвитку та розбудови села за рік та привітав жителів села смачним, пахучим короваєм.

Щоб розділити святковий настрій мешканців села, до них завітали перший заступник міського голови Олександр Васильченко, заступник міського голови з питань соціальної сфери Оксана Клімова, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Вікторія Цимбалюк,  помічник Народного депутата України Сергія Лабазюка – Михайло Олійник, керівник громадської приймальні народного депутата України Сергія Лабазюка – Валентина Ряба, заступник генерального директора ТОВ «Волочиськ-агро» Людмила Адамчук та старости Волочиської об’єднаної територіальної громади.

Молодь та активісти села були відзначені подяками міського голови за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут.

Представники народного депутата привітали жителів села із святом та  подарували церковній громаді села сертифікат на поїздку до перлини православ’я на Західній Україні - Почаївської Лаври, а громада села отримала сертифікат на покращення благоустрою зони відпочинку селян – купівлю 4-х лавочок. Староста села та представники  агроформування відзначили жителів села, що сумлінно працювали все життя у сільському колгоспі, найстаріших та наймолодших жителів сільської громади.

Концертну програму прикрасили милозвучними українськими піснями аматорський колектив  Копачівського сільського клубу – «Молоді душею»,  вихованці танцювального колективу «Перлина» Волочиського ЦКД «Гармонія» а також чарівні дітлахи с. Копачівка – вихованці місцевої школи та садочка.

Навіть злива не завадила найменшим представникам громади вдосталь настрибатися на батуті, а всім мешканцям села та гостям скуштувати смажені шашлики та гаряченьку картоплю від місцевого агрохолдингу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора