ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відпочинок наших дітей у оздоровчому таборі

Дата: 19.07.2018 08:08
Кількість переглядів: 704

Фото без описуЛітня оздоровча компанія у розпалі! Діти нашої громади відпочивають в таборах області і за її межами. Нещодавно група учнів повернулася з оздоровлення на Чорному морі в Коблево.

А от 15 липня вперше двадцять п’ять дітей із закладів загальної середньої освіти Волочиської громади відправлено на оздоровлення в табір «Бригантина» міста Скадовськ Херсонської області за кошти міського бюджету. Дана поїздка ініційована міським головою Костянтином Черниченко та підтримана депутатським корпусом міської ради. Можливість оздоровитись у такому таборі випала як заохочення учням, які прославляють громаду в науці, спорті та творчості. Також відпочити на морі мають змогу діти пільгових категорій більшість батьків, які є учасниками бойових дій на сході нашої країни.

Тож гарного відпочинку нашим юним громадянам – зірочкам! Приємних вражень, знайомств, і нехай ця поїздка дасть можливість дітям набратися сил, зміцнити здоров’я і бадьоро розпочати новий навчальний рік. Саме цю можливість спроможна надати дітям громада, яка дбає про своїх наймолодших жителів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора