ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Стрімкі човни"

Дата: 12.07.2018 10:29
Кількість переглядів: 778

Фото без описуЗ 6 по 8 липня 2018 у м. Добротвір, проходив чемпіонат України західної зони із греблі на байдарці та каное – «Стрімкі човни».

На змагання приїхала рекордна кількість учасників – 312 чоловік.

Вихованець Волочиської ДЮСШ – Флорчук Костянтин зайняв друге місце на олімпійській дистанції 1000 метрів. Також, без конкуренції, Флорчук Костянти та Лозінський Назар зайняли перше місце в байдарці двійці на дистанції 200 метрів. У другий день змагань, Флорчук Костянтин став Чемпіоном України на дистанції 500 метрів.

Сьогодні, наші спортсмени готуються до фіналу «Стрімких човнів» із веслування, який буде проходити в м. Дніпро.

«Особисто я дуже задоволений результатом. Особливу вдячність хочу виразити благодійному фонду народного депутата України С.Лабазюка «Ми поруч». Ви нам постійно допомагаєте з виїздами на змагання та з інвентарем. Дякую Вам від усіх веслувальників, від тренерів, особисто від себе. Ваша допомога нам йде тільки на користь! Також слова подяки висловлюю міському голові Волочиської ОТГ Костянтину Черниченку, за розвиток веслувального спорту у Волочиську. Дякую за інвентар, за спортивно тренувальні збори, за довіру. Я вам обіцяю, що файне місто Волочиськ почують ще не один раз на змаганнях із веслування» – Руслан Шевцов, тренер з веслування на байдарках та каное Волочиської ДЮСШ. "Стрімкі човни"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора