ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка сільгоспвиробників

Дата: 11.06.2018 11:51
Кількість переглядів: 867

Фото без описуВідповідно до Програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників на території громади розпочато виплату з міського бюджету часткового відшкодування вартості закуплених фізичними особами нових доїльних установок індивідуального доїння домогосподарствами, які утримують 3 і більше корів. Детальну інформацію про умови отримання компенсації, необхідний перелік документів розміщено у розділі «Економіка» - підрозділ «Підтримка сільгоспвиробників».

1. Підтримка сільськогосподарських товаровиробників

Часткове відшкодування витрат на установки здійснюється в межах фактичних витрат за закуплену фізичною особою в поточному році (протягом 2018-2020 років) для власного користування нову установку індивідуального доїння за умови, якщо  в одному домогосподарстві утримується 3 (три) і більше ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів молочного напрямку продуктивності.  

Фізична особа має право на отримання часткового відшкодування витрат на установку один раз на 5 років в розмірі 50% вартості, але не більше 5 000 грн. за одну одиницю.

Виплата часткового відшкодування витрат здійснюється на безповоротній основі.

Подані відповідно до вищезазначених пунктів документи розглядаються в порядку черговості їх надходження.

2. Підтримка розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів

Часткове  відшкодування витрат на       придбану  техніку та обладнання сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами здійснюється за рахунок виділення коштів з міського бюджету для відшкодування на безповоротній основі 100% вартості придбаної техніки та обладнання для виробництва, заготівлі та переробки сільськогосподарської продукції діючим та новоствореним сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам, але не більше 500 тис.гривень для одного суб’єкта господарювання, що зареєстровані на території Волочиської міської ОТГ.

Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив має право на часткове відшкодування вартості техніки та обладнання один раз протягом строку дії Програми  підтримки сільськогосподарських товаровиробників (2018-2020 роки).

У разі відчуження зазначеної техніки та обладнання чи передачі її у користування іншим особам раніше ніж через п’ять років з дня отримання часткового відшкодування, отримані кошти повертаються до міського бюджету.

Документи розглядаються у порядку черговості їх реєстрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора