ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

80-річчя Полянського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дата: 29.05.2018 12:08
Кількість переглядів: 882

Фото без описуШкола – це сміх, радість, дитинство! Школа – це зустріч із юністю!

26  травня 2018 року  Полянський ЗЗСО І-ІІІ ст. Волочиської міської ради  відзначав свій 80-річний ювілей.  Для  світової історії – це лише коротка  мить, але для   вчителів  та учнів школи – це ціле життя. 

З великою любов’ю,  розпочинаючи урочистості,  відзивається про школу директор Світлана Матвійчук. Радість свята розділяють дорогі і шановні гості:  Народний депутат України – Сергій Лабазюк, міський голова Волочиської об’єднаної територіальної громади – Костянтин Черниченко, заступник міського голови – Оксана Клімова,  голова Волочиської районної державної адміністрації –  Володимир Сергійчук,  начальник відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради – Алла Плотнікова, староста села – Ганна Басистюк,  почесний учень і гордість району – Анатолій Мельник, інвестор краю, Генеральний директор Групи компаній VITAGRO – Петро Лабазюк, настоятель церкви – Володимир Бих, директори шкіл сіл-сусідів. Ще на свято з’їхались випускники попередніх років. Подвір’я закладу було переповнено позитивом, дитячим сміхом, квітами та подарунками. Щемом переповнилося серце, коли до підняття прапора запросили колишніх випускників – медалістів Мамчин О. та Микитюк А.

  Подарунок для всіх гостей, випускників і запрошених приготували вчителі та учні школи – це яскравий і гарний концерт. Свято закінчилося екскурсією навчальним  закладом.  Усі раділи і здавалося, що школа молодіє і усім посміхається. Щасливий день, щасливі учні, вчителі,  і радіє уся сільська громада.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора