ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято останнього дзвоника у Волочиській громаді

Дата: 28.05.2018 11:54
Кількість переглядів: 914

Фото без опису25 травня по всій Волочиській об’єднаній територіальній громаді дзеленчать останні дзвоники, які символізують завершення ще одного навчального року. Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваному дню. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.

Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями. Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів.

Аби розділити радість свята, привітати школярів і випускників у різні школи нашої громади завітали працівники Волочиської міської ради. Вони побажали їм ще більше звершень, що б кожен з них знайшов себе у хорошій і потрібній справі, щоб можна було безбоязно дивитися у майбутнє.

Наприкінці свята пролунали останні дзвоники, як завершення навчального року, а для одинадцятикласників – початок дорослого життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора