ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чемпіон світу з єдиноборства "Хортинг"

Дата: 14.05.2018 10:10
Кількість переглядів: 1020

Багато Волочиська міська об’єднана територіальна громада на здобутки молоді. Наш спортивний прапор високо і гідно неодноразово підіймався не лише над Україною, а й Європою та світом. От і зараз приніс нам світову славу наш земляк, випускник Волочиської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Анатолій Костюк.

Чемпіонами не народжуються, а стають завдяки важкій праці над собою, прагненню до перемоги, бажанню довести самому собі, що ти сильний і можеш досягти бажаного результату. Саме ці якості були притаманні Анатолію, коли він навчався в школі і впевненими кроками йшов до своєї мети. Хлопець мав з кого брати приклад і відчувати постійну підтримку. Саме його батько Костюк Микола надихнув сина на спорт, на здоровий спосіб життя, спрямував його молоду силу духу та енергію в правильне русло. В повній мірі батько і вся родина можуть пишатися, своїм славетним нащадком.

Рада і горда за свого земляка і Волочиська міська рада та вся об’єднана територіальна громада. Щиро вітаємо Анатолія, чемпіона світу з бойових єдиноборств і зичимо нових спортивних звершень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора