ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День перемоги у Волочиській громаді!

Дата: 10.05.2018 17:14
Кількість переглядів: 876

9 травня у Волочиській об’єднаній територіальній громаді відбулося святкування 73-ї річниці Перемоги над нацизмом. Це свято – день радості й скорботи, пам'яті про тих, хто в ім'я життя і майбутнього власною кров'ю захищав від загарбників кожний клаптик нашої рідної землі.

Згадати тих, хто пройшов крізь пекло Другої світової війни, зібралось чимало жителів нашої громади. Урочистою ходою очолюваною ветеранами війни, воїнами антитерористичної операції, воїнами-інтернаціоналістами, керівниками району, жителями, вирушили до Меморіалу Слави, де відбувся мітинг-реквієм для вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу, усіх невинних жертв, чиє життя забрала війна.

Немає сім'ї, якої не торкнулася б полум’я Другої світової війни. Ми свято шануємо пам'ять наших земляків, що не повернулися з полів битв. Ми пам'ятаємо подвиг великих трудівників, що кували перемогу в тилу.

З вітальними словами та словами вдячності до ветеранів та присутніх звернулися голова організації ветеранів Олексій Довгалюк, голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук, міський голова Костянтин Черниченко. Вони побажали усім міцного здоров'я і довголіття, добра і радості, благополуччя і щастя! Висловили глибоку шану й безмежну подяку за одержану перемогу!

Учасники зібрання поклали квіти до Меморіалу Слави та вшанували загиблих хвилиною мовчання. Закінчилося свято на площі Центральній святковим концертом, а усі присутні могли почастуватись солдатською кашею із польової кухні, яка була організована благодійним фондом Народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч».

ФОТО У НАШОМУ ФОТОАЛЬБОМІ >>>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора