ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шкільний Тарнорудський Ярмарок

Дата: 05.05.2018 10:30
Кількість переглядів: 713

Фото без опису25 квітня 2018 року у селі Тарноруда Волочиської об’єднаної територіальної громади було проведено «Шкільний Тарнорудський Ярмарок». Концертна етнографічна програма, екскурсія по закладу «Таємниці панського маєтку», козацькі розваги, майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки; розпродаж продукції, виготовленої дитячими руками; частування українськими стравами створили гарний настрій і незабутнє враження для гостей, учнів та батьків. Кошти, виручені на ярмарку, за рішенням шкільного учнівського парламенту спрямовані на благодійну допомогу і потреби класів.

З радістю та великим задоволенням на ярмарок завітали жителі села, батьки учнів, перший заступник міського голови Олександр Васильченко, представник Народного депутата Сергія Лабазюка Михайло Олійник, начальник відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради Алла Плотнікова, представник благодійного фонду «Ми поруч» Віта Мазур та ТОВ «Волочиськ-агро», старости сіл Зайчики, Постолівка, Тарноруда Валерій Олійник та Франц Камінський.

Даний захід став символічним поєднанням минулого та сьогодення села із впевненим поглядом у його майбутнє. Лише та громада, яка шанує свою історію, звичаї і традиції, спадковані від наших предків, має право на плідний розвиток. І саме такою є наша Волочиська громада!

ФОТО У НАШОМУ ФОТОАЛЬБОМІ >>>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора