ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розвиток спорту у Волочиській громаді

Дата: 16.04.2018 16:37
Кількість переглядів: 1280

Фото без описуПропаганда серед населення громади здорового способу життя, розвиток фізкультури і спорту лежить в основі діяльності нашої міської ради. Нам важливо розвивати і дитячий спорт, і спорт вищих досягнень, його олімпійські види. Ми прагнемо високо тримати спортивний прапор громади на теренах місцевих, обласних, державних та міжнародних.

Саме з цією метою було розроблено та прийнято Програму розвитку фізичної культури та спорту на 2018-2020р.р.

І початок її ознаменований важливими спортивними досягненнями нашої молоді: троє наших спортсменів Волочиської міської дитячо-юнацької спортивної школи, відділення якої працює на базі Бальковецького навчально-виховного комплексу, стали чемпіонами України з кікбоксингу. Це сильні, мужні, цілеспрямовані юнаки: учень 11 класу Цюпенко Вадим, учень 10 класу Галка Владислав та учень 9 класу Козак Владислав.

Цюпенко Вадим (16 років) займається у спортивній  секції з кікбоксингу 2 роки. Має високі спортивні досягнення на чемпіонаті ФСТ України в розділі ВТКА. Усього має 14 медалей, серед яких 12 золотих. Завоював 12 перших місць (2016-2018р.): у Відкритому Чемпіонаті м.Тернополя серед юнаків , юніорів та дорослих, у Відкритому Чемпіонаті Ковеля з кікбоксингу (розділ-фул), у Відкритому Чемпіонаті України серед школярів (кік-лайт), у відкритому чемпіонаті ФСТ «Україна» з кікбоксингу ВТКА серед дорослих (кік-лайт), у відкритому чемпіонаті ФСТ «Україна» з кікбоксингу серед дорослих (лайт-контакт); 3 місце – у Відкритому Чемпіонаті України серед школярів у м. Рівне (лайт-контакт), а також   завоював три  Золоті медалі під час змагань. З 25.10 по 29.10.2017 р. на чемпіонаті України серед юніорів та юнаків у місті Бровари зайняв І місце у розділі лайн-контакт та І місце у розділі кік-лайт. У Відкритому Чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед школярів та юніорів у розділі лоу-кік зайняв І місце.

Галка Владислав (15 років) займається у спортивній  секції з кікбоксингу теж 2 роки. Брав участь у змаганнях у розділах лоу-кік, лайт-контакт, фул-контакт, кік-лайт. Усього має 11 медалей, серед яких 5 золотих.

Зокрема, з 2016 по 2018 рік зайняв два перших місця та одне друге у змаганнях з кікбоксингу на першість міста Тернополя, кубок Галичини -  два других місця, на Чемпіонаті Волині у Луцьку посів ІІ місце, на Відкритому Чемпіонаті України серед школярів у Рівному виборов І місце, на Чемпіонаті з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів у Хмельницькому – ІІІ місце, на Відкритому Чемпіонаті області у Хмельницькому – І місце, першість міста Ковеля – І місце, на Відкритому чемпіонаті Кременецької області посів ІІ місце.

Козак Владислав (14 років) займається у секції з кікбоксингу 1 рік. Має 8 медалей, серед яких 1 золото.

Протягом року приймав участь у відкритому чемпіонаті України в Хмельницькому де зайняв ІІІ місце, у відкритому Чемпіонаті Хмельницької області – ІІ місце, у першості міста Тернополя з кікбоксингу – три других місця, у відкритому Чемпіонаті Кременецької області з кікбоксингу - ІІІ місце, у відкритому Чемпіонаті України у Рівному – ІІ місце, у відкритому чемпіонаті України міста Броварів WAKO – І місце.

Такого успіху спільно зі своїми вихованцями досяг молодий і перспективний тренер Огірок Віталій Вікторович. Саме йому, знаючи його професійні якості, міський голова Костянтин Черниченко запропонував роботу в громаді (тренер проживає в м.Тернопіль). І завдяки своєму ентузіазмі  та високій професійній майстерності тренер зібрав біля себе 25 юних спортсменів та налаштував їх на перемогу.

Громада рада за такі успіхи і вдячна молодим спортсменам за підняття свого спортивного авторитету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора