ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розширене засідання лідерів учнівського самоврядування Полянської ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 06.04.2018 11:33
Кількість переглядів: 1296

Фото без опису05.04.2018 року у Полянській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. пройшло засідання лідерів учнівського самоврядування. Участь у ньому взяли 36 учнів школи, від 3 до 8 класу, та запрошені гості міський голова Костянтин Черниченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Плотнікова, староста села Поляни Ганна Басистюк, директор школи Світлана Матвійчук та заступник директора Оксана Цикра.

Під час проходження засідання учні прозвітували про роботу учнівського самоврядування, демонструючи проект «Велика книга добрих справ», презентували проекти «Як би я був директором школи» та «Я – житель свого села, мій вклад у розвиток громади», в яких висвітлив свої мрії, бажання та пропозиції стосовно покращення життя у школі, селі та громаді,  провели інтерактивну вправу «Відкритий мікрофон».

Після засідання учні задавали присутнім гостям запитання на які отримали вичерпні відповіді та поради. Також міський голова Костянтин Черниченко привітав усіх з наступаючим християнським святом Великоднем та пригостив усіх учнів пасками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора