ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волочиська міська об’єднана територіальна громада впроваджує модель адміністрування надання послуг з соціальної підтримки населення

Дата: 23.03.2018 09:01
Кількість переглядів: 871

Фото без опису22 березня 2018 року, відповідно до затверджених графіків, здійснено черговий виїзд  "мобільного соціального офісу".

У виїзді взяли участь працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» міської ради: завідувач відділом організації надання адресної натуральної допомоги – Інна Мисан, фахівці із соціальної роботи – Ілона Пономар, Леся Поліщук , перукар – Ольга Калинич.

Соціально-незахищені жителі с.Поляни та с.Копачівка отримали якісні соціальні послуги за місцем проживання.

Старостати отримали комплекти комп’ютерного  обладнання з програмним забезпеченням для здійснення електронного обміну документами між фронт-офісом в об’єднаній територіальній громаді та управлінням соціального захисту населення Волочиської районної державної адміністрації як бек-офісу.

Це  суттєво полегшить роботу старост громади, які, на разі, змушенні два рази на тиждень, а то і частіше, доїжджати до міста з документами, та  вплине на мобільність фахівців з соціальної роботи, що в свою чергу покращить якість та доступність соціальних послуг для мешканців громади та наблизить самі послуги до місця їх проживання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора