ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кубок з волейболу

Дата: 11.02.2018 15:58
Кількість переглядів: 810

11 лютого 2018 року, у спортзалі «Дружба» ВМЗ ПАТ «Мотор Січ» відбувся турнір з волейболу пам’яті воїна-інтернаціоналіста Владислава Войцехівського.

У турнірі взяли участь шість команд: сіл Користова та Постолівка, селищ Наркевичі та Війтівці, м. Волочиська та команда ГО «Спілки воїнів АТО Волочищини».

Зі словами вітань до учасників змагань звернулися перший заступник Волочиського міського голови Олександр Васильченко,  голова районної ради Сергій Пазюк, перший заступник голови Волочиської райдержадміністрації Олег Карун.  

Захід проводився за підтримки головного спонсора, яким, як і завжди, традиційно є благодійний фонд Народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч». Представники фонду Володимир Петрук та Юрій Пендрак приєднались до вітань та по закінченні турніру вручили усім учасникам змагань грошові винагороди.

У підсумку турніру перше місце виборола команда міста Волочиськ, друге смт Наркевичі, бронзові медалі та третє місце зайняла  команда с. Постолівки.

Гравці були нагороджені грамотами, медалями, грошовими нагородами, сувенірами та найбільшою цінністю став Кубок, на якому зображені портрети воїнів-інтернаціоналістів Волочиського району, які загинули в Афганістані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора