ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День рятувальника України.

Дата: 16.09.2016 15:33
Кількість переглядів: 807

Фото без опису16 вересня 2016 року в центрі культури і дозвілля “Гармонія” відбулися урочисті збори та святкування з нагоди Дня рятувальника України та 20-ї річниці створення аварійно-рятувальної служби Волочиського районного сектору головного управління ДСНС України, Хмельницької області.

В заходах взяли участь перший заступник міського голови – Олександр Васильченко та секретар міської ради – Аліна Коваль, які подарували нашому дев’ятому підрозділу пожежної частини дихальний апарат зі стиснутим повітрям та відзначили кращих працівників Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради.

Від імені міського голови Костянтина Черниченка та Волочиської міської об’єднаної територіальної громади представники міської ради побажали нашим рятівникам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті. У святковий час для вас нашу прийміть вдячність.

Шановні, рятівники, зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора