ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з нагородою!

Дата: 29.02.2016 15:11
Кількість переглядів: 1080

Волочиська міська рада та виконавчий комітет вітає секретаря міської ради Коваль Аліну Володимирівну з нагоди відзначення високою державною нагородою, орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.


У відповідності до  Указу Президента №683/2015 від 7 грудня 2015 року нагороду вручено за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм.

З початком реформи децентралізації  Аліна Володимирівна брала активну участь у роботі обласної та районної робочих груп щодо розробки Перспективного плану формування територіальних громад, успішно співпрацювала з Хмельницьким обласним офісом реформ. Зробила значний внесок у налагодження діалогу між територіальними громадами Волочиського району в процесі об’єднання, підготовку паспортів спроможних територіальних громад, здійснювала роз’яснювальну роботу щодо децентралізації серед населення. В утворенні Волочиської міської, Війтовецької та Наркевицької селищних об’єднаних територіальних громад у Волочиському районі є вагомий внесок Коваль Аліни Володимирівни.

Бажаємо  здоров’я, щастя і родинного благополуччя!
Натхнення та успіхів у роботі на благо нашої Волочиської об’єднаної територіальної громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора