ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДРУЖНІЙ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ!

Дата: 29.02.2016 14:39
Кількість переглядів: 919

Фото без опису13 лютого 2016 року, у спортзалі «Дружба» ВМЗ ПАТ «Мотор Січ» було проведено Кубок Волочиського району з волейболу приурочений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав серед збірних команд територіальних громад Волочиського району.


Метою проведення таких змагань є не лише вшанування пам’яті загиблих воїнів – інтернаціоналістів, а також пропаганда здорового способу життя і залучення жителів територіальних громад до занять фізичною культурою та спортом.
За перехідний кубок змагалося 10 команд, а саме Волочиська об’єднана громада, ВМЗ ПАТ «Мотор Січ», смт. Наркевичі, державні службовці, депутати районної ради, воїни АТО, с. Користова, с. Зайчики, с. Писарівка, с. Соломна та ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей». Загалом глядачі мали змогу побачити близько 20 ігор. Команди учасників АТО та депутати районної ради зібралася вперше, але хлопцям сподобався азарт гри, відчуття колективу, тож сподіваються, що у перспективі – нові спортивні зустрічі. 
В результаті запеклої боротьби перемогу та кубок здобула команда ВМЗ ПАТ «Мотор Січ». Друге місце виборола команда с. Користова, третє місце дісталось команді смт. Наркевичі. Призерів було нагороджено грамотами, а учасники отримали подяки. Від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч», який виступав спонсором проведення змагань, усім командам було вручено грошову винагороду.
Проте головне не рахунок, а позитивні емоції, задоволення від гри, і від спілкування серед колег.
Хочемо висловити подяку усім командам-учасникам турніру та вболівальникам, успіхів вам і нових досягнень!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За матеріалами сектору молоді та спорту Волочиської РДА
Фоторепортаж – Ольга Гурц


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора