ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Не творити - це злочин!!!»

Дата: 29.02.2016 14:34
Кількість переглядів: 920

Фото без описуПід таким девізом пройшла у нашій Волочиській бібліотеці дружня, напрочуд невимушена, чудова мистецька зустріч із правоохоронцями Патрульної поліції Хмельницького справжніми копами і живими легендами нашого сьогодення. Так вже сталося, що в Хмельницькій області Волочиська бібліотека випередила усі бібліотеки і саме у Волочиську така зустріч відбулася вперше і для нас, і для гостей - патрульних поліцейських. Ініціатор проекту - завідуюча відділу звязків з громадськістю Волочиської ЦРБ, журналіст Лора Підгірна. Аби нашим копам дозволено було завітати до нас – довелося написати лист аж до Києва, Головного управління Патрульної поліції України.
У мистецькій зустрічі взяли участь творчі старшокласники – учні шкіл нашого міста. Перше враження - ми потрапили у якийсь крутий американський бойовик: наші копи - КЛАСНІ!!! Мужні, сильні,сміливі,СПРАВЖНІ. Справжні - у якості людяності, щирості, натхненності. Та й у роботі вони від своїх кіношних" колег зовсім не відстають. Хоча, як зазначила Тетяна Чубар , командир 3-ї роти батальйону партульної поліції, те що показують про копів у кіно - то все неправда. Таня скромничає, бо не кожна дівчина наважиться обрати собі таку професію взагалі, не те що командувати ротою кремезних козаків, а Таня не тільки бойовий командир роти поліцейських, але до того ще й неодноразова чемпіонка України та світу з панкратіону та інших видів бойових мистецтв. Правда, сьогодні тендітна Тетяна здивувала нас абсолютно професійним вокалом, і виконанням композиції доброю англійською теж. А ще читала власну поезію. Акомпонував їй на гітарі інспектор патрульної поліції, Євген Михалков. Інспектор патрульної поліції,Ярослав Болюх розповідав про трудові будні копів та про те, як проходив відбір у патрульні поліцейські. До речі, саме цей і скромний хлопець нещодавно врятував життя хмельничанки, що хотіла скоїти самогубство. А всі разом наші гості відповідали на наші запитання, спілкувалися, ну і звичайно, фоткалися з усіма бажаючими! Як же без легендарного селфі з копами! Зазначимо, що поліцейські приїхали не з порожніми руками, а подарували для Волочиської бібліотеки останній писк цього літературного сезону - україномовні новинки "Список Шиндлера", "Крадійку книжок", "Смажені зелені помідори..." та "Покров" та просто бомбезну сумку "Моя нова поліція" за що їм ВЕЛИКА подяка від усіх нас – читачів та користувачів бібліотеки!
У відповідь учні-старшокласники волочиських шкіл, вихованці місцевої школи мистецтв, вокальний колектив "Барви" ( худ. кер. Лариса Коваленко) та в.о. начальника відділу культури Району, Володимир Матусяк теж презентували свою творчість гостям. Адже - краще творити ніж витворяти! Усі ми щиро тішимося, що цей проект втілено у життя. Сподіваємося, наші гості теж отримали гарні враження від візиту до Волочиська, а старшокласники шкіл міста не тільки побачили та почули справжніх копів, але й змогли пересвідчитися, що нова українська патрульна поліція - це мужні, освічені, креативні, творчі та натхненні молоді люди, котрі ще вчора теж були школярами, студентами вузів, а сьогодні вдень і вночі стоять на сторожі нашого спокою виконуючи справжню місію - захищати наше право на мирне, безпечне та спокійне життя. А сьогодні ми дізналися, що на 112-му каналі телебачення вийшов репортаж про нашу зустріч із патрульними поліцейськими. Про Волочиськ дізналася уся Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису

За матеріалами Волочиської ЦРБ, журналіста Лори Підгірної
Фоторепортаж – Микола Сеник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора