ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам'ять про воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 16.02.2018 13:36
Кількість переглядів: 735

Фото без опису15 лютого 2018 року, у Волочиській міській об’єднаній територіальній громаді учасники бойових дій на території інших держав, міський голова – Костянтин Черниченко, голова райдержадміністрації – Володимир Сергійчук, голова районної ради – Сергій Пазюк, представники оргнізацій, громадськість зібралися біля пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

Міський голова Костянтин Черниченко звернувся до присутніх з нагоди свята зі словами: «15 лютого, ми вшановуємо тих, хто з честю виконав військовий обов'язок. Обов’язок для вас – це не просто слова, це норма життя. Ви є для усіх прикладом мужності та відваги. Війна в Афганістані стала іспитом і для тих, хто служив там, і для родин, які чекали повернення синів, чоловіків, батьків. Бажаю всім здоров'я, сили духу, оптимізму та наснаги».

По закінченню урочистостей присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулася концертна програма у Волочиському міському ЦКД «Гармонія».

Усім, без виключення, воїнам-інтернаціоналістам, які проживають на території Волочиської громади, з міського бюджету була виділена матеріальна допомога.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора