ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співчуваємо

Дата: 06.03.2018 12:42
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

6 березня 2018 року на 61-му році життя передчасно відійшов у вічність Микола Петрович Чепелюк – начальник відділу культури і туризму Волочиської міської об’єднаної територіальної громади, заслужений працівник культури України.

Весь життєвий шлях Миколи Петровича – це непересічне служіння національній культурі. Він був талановитим організатором, вмілим управлінцем, високопрофесійним аматором, патріотом, розумним і приємним співрозмовником, надійним колегою, щирим другом для багатьох із нас. Ним організовано і проведено безліч культурно-мистецьких акцій, запроваджено чимало цікавих новацій, спільно з колегами засновано ряд аматорських колективів. Активна життєва позиція, натхненна праця з вірою у завтрашній день, бажання бути корисним для галузі і для кожного, хто поряд – таким було життєве кредо Миколи Петровича.

Волочиська міська об’єднана територіальна громада, депутатський корпус, члени виконавчого комітету, колеги по роботі, старости громади глибоко сумують з приводу передчасної смерті ЧЕПЕЛЮКА Миколи Петровича і схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття родині, близьким, друзям покійного. Його добре серце та хороші справи назавжди залишаться в наших серцях.

Нехай же світла і добра пам’ять про талановитого подвижника культури – Миколу Чепелюка назавжди збережеться у наших серцях, а його життя для багатьох поколінь працівників культури стане взірцем служіння обраній справі….

Вічна йому пам’ять...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора