ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День перемоги

Дата: 15.05.2017 11:36
Кількість переглядів: 973

Фото без опису8 та 9 травня у Волочиській об’єднаній територіальній громаді було відзначено День пам’яті та примирення і День Перемоги, метою відзначення яких є «гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу у Другій світовій війні та висловлення поваги усім борцям проти нацизму».
У місті Волочиськ святкова колона, очолювана керівниками міста та району, вирушила до меморіалу Слави, де відбувся мітинг-реквієм. В цьому святі взяли участь ветерани Другої світової війни, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти, представники трудових колективів, громадських та молодіжних організацій, політичних партій та мешканці міста, які вшанували пам’ять полеглих за нашу свободу.
Перед присутніми виступили: Олексій Довгалюк – голова організації ветеранів Волочиського району, Сергій Лабазюк – народний депутат України, Володимир Сергійчук – голова районної державної адміністрації, Костянтин Черниченко – міський голова, які подякували за неоціненний вклад кожного з ветеранів у спільну перемогу над ворогом.
Учасники свята поклали квіти до Меморіалу Слави та вшанували полеглих хвилиною мовчання. Свято продовжилося концертом на площі Центральній міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора