ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фестиваль колядок та щедрівок

Дата: 22.01.2018 11:13
Кількість переглядів: 1477

Традиційно 20 січня, фестиваль колядок та щедрівок “Де святиться-веселиться свята Йорданівська водиця”,  зібрав та  об’єднав шанувальників народної звичаєвості у Волочиському міському центрі культури і дозвілля “Гармонія”.

Цього року гурти колядників та щедрівників із 25 клубних установ Волочиської громади засівали словами-віншівками, дзвінкими колядками та щедрівками  серця глядачів в обрядовій залі ЦКД. Атмосферу щирості та святкового настрою створили колядування та щедрування гостей фестивалю -  дитячих фольклорних гуртів Волочиської дитячої школи мистецтв “Дитяча опера” та “Барви”, ансамблю «Різдвяні дзвіночки» Волочиської ДШМ та вокального ансамблю “Барвограй” Волочиського НВК.

Вже вкотре поспіль відвідувачі  даного заходу мали змогу ознайомитись із звичаями святкування Різдва  етнічними поляками, що проживають у с. Тарноруда. 

Приємною підтримкою  аматорам стали  не лише щирі слова, але  й  подарунки від  Волочиського міського голови Костянтина Черниченка та благодійного фонду нардепа Сергія Лабазюка «Ми поруч».

А на завершення  фестивалю усі гості та його учасники мали змогу спробувати різноманітних традиційних страв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора