ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

73 річниця визволення Волочиського району.

Дата: 29.03.2017 10:52
Кількість переглядів: 917

Фото без опису73 роки тому назад, 23 березня 1944 року Волочиський район було визволено від німецько-фашистських військ. І в цей день ми згадуємо подвиг захисників та визволителів нашого краю, вшановуємо світлу пам’ять про полеглих.
З нагоди відзначення цієї дати керівники району та міста, ветерани війни та праці, учасники АТО, представники трудових колективів, установ та організацій, громадських об’єднань з Площі Центральної скорботною ходою пройшли до пам’ятника – визволителям, положили квіти, та вшанували пам’ять хвилиною мовчання.
В цей день також було відзначено 30-ту річницю утворення організації ветеранів великої вітчизняної війни та праці. З нагоди цієї події в залі засідань міського центру культури та дозвілля «Гармонія» вшанували ветеранів війни та праці, побажали їм міцного здоров’я та довголіття.
Від імені та за дорученням міського голови Костянтина Черниченка, зі словами вдячності до ветеранів звернулися заступник міського голови Світлана Івченко, заступник районної ради Сергій Сутий, заступник голови районної державної адміністрації Олег Карун. Гарного настрою всім присутнім придала концертна програма у виконані артистів міського центру культури та дозвілля «Гармонія» та Наркевицької ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора