ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вдалий початок 2018 року

Дата: 05.01.2018 13:41
Кількість переглядів: 877

Фото без опису5 січня в акушерсько-пологове відділення Волочиської центральної районної лікарні з приємною місією завітали міський голова Костянтин Черниченко та голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук, де і привітали маму новонароджених близнюків Марію Кучменко, мешканку міста Волочиськ.  Варто зазначити, що хлопчики Ярослав та Олександр народились 3 січня 2018 року. Очільники міста та району зичили здоров'я та благополуччя родині Кучменків та вручили цінні подарунки з нагоди народження малюків.

В центральній лікарні протягом  2017 року прийнято 325 пологів, народжено 157 хлопчиків та 169 дівчаток.

У 2017 році за благодійні кошти фонду народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч» проведено капітальний ремонт другого поверху відділення.

Акушерсько-гінекологічну допомогу жінкам надають 6 лікарів акушер-гінекологів, які володіють навичками, необхідними для надання невідкладної допомоги матері та дитині.

У відділені функціонує 2 індивідуальних пологових зали, 7 індивідуальних післяпологових палат, 3 з яких поліпшеного планування.

Безперечно, це свідчить про те, що лікарня розвивається, надаючи населенню все кращі медичні послуги. Акушерсько-гінекологічне відділення є одним із пріоритетних підрозділів Волочиської центральної районної лікарні. Про високий рівень довіри до закладу свідчить і той факт, що його обирають для лікування не лише жителі міста та громади, а й сусіднього району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора