ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «МИСТЕЦЬКІ СХОДИНКИ»

Дата: 27.03.2017 10:33
Кількість переглядів: 876

Фото без описуФестиваль «Мистецькі сходинки» був започаткований у Волочиській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 у 2002 році. Метою створення  та завданням  фестивалю – пошук і підтримка молодих талантів, виховання художньо-естетичного смаку, популяризація естрадного та народного мистецтва, популяризація бальної, естрадної та української народної хореографії, розвиток творчої активності учнів, формування національної свідомості та громадянськості, підтримка та розвиток мистецтва народного читання; розвиток академічного співу, української патріотичної, української естрадної та української народної пісні.

Щорічно до цього свята готуються всі – учасники фестивалю, їхні батьки, організатори свята, вчителі та звичайно гості – шанувальники наших «Мистецьких сходинок»!

На фінальному етапі фестивалю, від імені міського голови Костянтина Черниченка, заступник міського голови Світлана Івченко привітала усіх присутніх у залі зі святом творчості і мистецтва і побажала учасникам творчих злетів. Грамотою та подарунком Волочиської міської ради були відзначені учениця Лебедюк Анастасія за ІІІ місце у конкурсі-захисті науково дослідницьких робіт учнів-членів МАН (відділення наук про Землю-секція кліматологія та метерологія) та ученицю 8-го класу Швалюк Діана за ІІ місце з географії у обласній олімпіаді з базових дисциплін.

Програма фінального концерту складалась з 35 номерів. Далі прозвучала фінальна пісня та відбулося урочисте нагородження учасників подарунками. До слова був запрошений помічник народного депутата України Сергія Лабазюка  – Володимир Петрук, який і вручив подарунки усім учасникам фестивалю.

Переможцями фестивалю у номінації «Художнє читання» стали Шевчук Вікторія та Цінько Юлія; у номінації «Вокал» - Чучвала Анастасія, Дзюбак Ангеліна, Колодій Ірина, Солярчук Анна, Трачук Олександра; у номінації «Хореографія» - Соснович Максим та Гурц Софія, Рак Артем та Круглова Анастасія, Сурич Софія. Програму вели - Дворнік Олексій та Казанішена Ірина, а також Ситнік Роман і Кашалупа Юлія.

Вже багато років поспіль спонсором фестивалю виступає благодійний фонд «Ми поруч». Голова фонду - Лабазюк Віолетта Олександрівна.

Відбувся не просто фінальний концерт фестивалю, а свято обдарованих, талановитих особистостей, які дарують нам радість!

Ми дякуємо  за розуміння та підтримку юних талантів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора