ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗНОВУ ПЕРШІ!

Дата: 05.12.2017 10:23
Кількість переглядів: 711

Фото без описуУ м. Ірпінь, що на Київщині, 3 грудня 2017 року відбувся черговий ІХ Всеукраїнський фестиваль-конкурс духовної музики «Введенські піснеспіви». 
Участь у фестивалі приймали 33 колективи з усієї України. Хмельниччину представляли народний академічний хор «Мелос» Центру культури і дозвілля «Гармонія» Волочиської міської ради, вокальне тріо Волочиської ДШМ «3Д» під керівництвом Заслуженого працівника культури України Цезаря Зюлковського, та вихованка Писарівської дитячої музичної школи Юлія Каменюк, керівник Олена Сенюк.

 Незважаючи на сильних суперників і суворе та вимогливе журі під головуванням професора Київського університету культури і мистецтв П.Андрійчука, завдяки майстерності учасників та керівника «Мелосу» таки вдалося здобути перемогу - перше місце в номінації хорові колективи, тріо «3Д» - перше місце в номінації вокальні колективи, Юлія Каменюк – третє місце в номінації діти солісти – вокалісти.         

А ще на знак Благословення за щиру працю на користь Святої Церкви Христової, за значний внесок у розвиток духовності і культури України та з нагоди 40-річчя з часу заснування колектив «Мелос» отримав грамоту від Патріарха Київського і всієї Руси України Філарета, яку вручив Митрополит Переяслав-Хмельницького та Білоцерківського М.Волосянський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора