ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Україна відзначає 500-річчя реформації!

Дата: 26.01.2017 10:09
Кількість переглядів: 928

У 2017 році весь християнський світ відзначатиме 500-ліття від початку масштабного духовного відродження, яке назавжди змінила хід історії . Кожна країна має особливості і свій досвід в здійсненні Реформації.
І саме указ президента України №357/2016 «Про відзначення в Україні «Реформації», підтвердивши значимість цієї дати, дає можливість кожному краще ознайомитися з історією цих подій і людьми цієї епохи, адже протестантські церкви та релігійні організації зробили значний внесок в розвиток релігійної, культурної і соціальної сфери.
В цьому заході в плані підготовки до святкування знакової події прийняли участь і привітали всіх присутніх, які зібралися в малому залі УКД «Гармонія».
- Володимир Кенс – пастор молитовного дому Церкви Євангелістських Християн – баптистів
- Богдан Левицький пастор молитовного дому церкви християн віри Євангелістської.
- Ярослав Лукасій – магістр філології, директор Східно-Європейського Лідерського форуму. Особливо гостро зараз відчувається потреба в єдності країни заради миру, свободи, гідного майбутнього, а це може відбутися лише тоді, коли різні люди з відмінними поглядами, позиціями об'єднуються в спільній молитві до Господа за мир і злагоду на нашій Українській землі. І якщо будемо ставити перед собою ціль і чесно здійснювати її в своєму житті, тільки тоді стане реальністю ідеал Реформації «Праведний вірою жив буде».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора