ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ»

Дата: 11.03.2016 10:08
Кількість переглядів: 851

Фото без описуВ середу, 9 березня, селі Лозова відбулося урочисте підписання ще однієї заключної Грантової угоди між Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» та громадською організацією «Добробут Лозови» Волочиської ОТГ.
На території села Лозова буде реалізовано мікропроект із енергозберігаючих заходів в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів по вул. Першотравнева, 19, що передбачають капітальний ремонт будівлі, зокрема: заміну 30 вікон та системи опалення, встановлення 38 радіаторів.
На підписанні угоди були присутні координатор обласного відділення Проекту Ігор Клепач, начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури районної державної адміністрації Юрій Марущин, в.о. староста Василь Джусь, громадськість.
Грантова Угода на отримання коштів у вигляді цільової безповоротної фінансової допомоги у межах вартості, передбаченої МПП, є підставою для проведення виплати грантових коштів у порядку та розмірах, встановлених відповідними умовами Угоди. Так, вартість мікропроекту по с. Лозова – 285 800 грн, з них: організація громади - 14 290 грн.; бюджет Волочиської міської ради - 147 560 грн.; проект СВА - 123 950 грн.
Вже найближчим часом в районній газеті «Зоря» будуть опубліковані відповідні оголошення про початок тендерних процедур. А далі, після виконання будівельно-монтажних робіт та здійснення контролю за їх виконанням, відбудеться прийняття об’єктів в експлуатацію.
Нагадаємо, що минулого тижня така ж Грантова угода була підписана з ГО «Яхновецька» Волочиської ОТГ на реалізацію мікропроекта з реконструкції вуличного освітлення з використанням світильників із світлодіодними лампами.
Варто відмітити, що сьогоднішня подія узагальнила цикл організаційно-підготовчих заходів з реалізації на території Волочиської ОТГ пріоритетних потреб громад в рамках ІІІ фази Проекту ЄС/ПРООН.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора