ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ МІСЦЕВИХ РАД!

Дата: 11.03.2016 10:07
Кількість переглядів: 1028

Фото без описуЗапрошуємо взяти участь у навчальному семінарі «Актуальні питання розвитку місцевого самоврядування в Україні» за участю спеціалістів Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади,органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, який відбудеться 15 березня 2016 року о 10 год. в сесійному залі Волочиської райдержадміністрації.

Програма виїзного засідання:

- Повноваження депутатів місцевих рад: проблеми та шляхи їх розв’язання. Депутатські запити, звернення, порядок їх внесення. Панасюк Микола Васильович – заступник начальника відділу з питань внутрішньої політики, адміністративно-територіального устрою та інформаційного забезпечення виконавчого апарату обласної ради.

- Питання бюджетної та податкової децентралізації фінансів в умовах реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Дмитришен Ярослава Ярославівна – заступник директора – начальник управління доходів та фінансів галузей виробничої сфери Департаменту фінансів облдержадміністрації.

- Правові засади вирішення земельних питань. Халавчук Олена Миколаївна – головний спеціаліст юридичною відділу Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора