ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добрі справи

Дата: 17.11.2017 13:48
Кількість переглядів: 1037

Фото без описуСьогодні, міський голова Волочиської об'єднаної територіальної громади Костянтин Черниченко спільно з Народним депутатом України Сергієм Лабазюком, проінспектували ряд об’єктів, що ремонтуються за кошти субвенцій з державного бюджету.

Побували у мікрорайоні м. Волочиськ – Волочиськ 1. Там, у міському клубі повністю замінено опалювальну систему на нову, більш економнішу. У сільському будинку культури громади села Яхнівці – повністю замінено дах та відремонтовано стелю, а ось у місцевій школі замінили 95% віконних блоків на нові металопластикові. Оглянули ряд капітально відремонтованих доріг з твердим асфальтовим покриттям та побували у Волочиській ЗОШ № 5. Варто зазначити, що школу сьогодні не впізнати – її повністю утеплено та замінено вікна, створено комфортні умови у шкільній їдальні та продовжуються ремонтні роботи у класних кімнатах.

І це лише частина об’єктів, що вдалося оновити та капітально відремонтувати. До кінця року стоїть завдання освоїти всі 100% субвенцій. А вже з наступного – 2018 року зробити ще більше!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора