ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисту дітей

Дата: 08.06.2017 09:20
Кількість переглядів: 811

Фото без описуНарешті прийшла сама найрадісніша пора року – літо. І не тільки в цю пору починаються літні канікули всіх школярів, а й ще Міжнародний день захисту дітей.
Адже діти – це наше майбутнє.
І саме з ініціативи Волочиської міської ради та за підтримки благодійного фонду Народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч», відбулося чудове свято для усіх дітей громади – «Дитинство надзбруччя».
В цей день центральна частина міста перетворилася в казкове містечко, де діти зустрілися з цирковими артистами, з людьми на ходулях, посмакували морозивом, взяли участь у майстер класах та різних конкурсах.
На це свято привітати дітей прийшли Народний депутат України Сергій Лабазюк, міський голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко, голова районної ради Сергій Пазюк та перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун, які нагородили подяками, грамотами та цінними подарунками переможців районних, обласних та всеукраїнських олімпіад і змагань.
Поза увагою не залишилися діти-сироти та діти які опинилися у складних життєвих обставинах, вони мали можливість переглянути мультфільми у 3D та посмакувати солодощами, які вони отримали у подарунок від міської ради.
Свято вдалося!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора