ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА ПОШАНА…

Дата: 20.10.2017 09:14
Кількість переглядів: 1147

Фото без описуНа 52-ому році передчасна смерть забрала Міняйла Ігоря Богдановича. Молодим юнаком, після закінчення Тернопільської академії народного господарства, з батьком за руку він прийшов у приміщення Волочиської міської ради влаштовуватися на роботу у фінансовий відділ і з цього часу не зрадив своєму покликанню – «відданість цифрі бюджету». Протягом 19 років він очолював управління фінансів. Його організаційні якості, порядність та принциповість, вимогливе ставлення до підлеглих позитивно впливали на мікроклімат в колективі, формували дисципліну в управлінні.

Ігоря Богдановича поважали і цінували всі, хто працював з ним або просто його знав.

Він заряджав кожного з нас своєю працездатністю і професійним відношенням до справи. Ігор Богданович був гарною людиною. Він любив і вмів працювати, був відданий своїй справі, своїй країні, прагнув зробити все від нього залежне, щоб змінити її на краще. Не шукав слави, не намагався стати впливовим чи відомим. Була в його характері одна риса – він не прагнув ламати себе, аби всім сподобатись, був принциповою послідовною людиною, особливою людиною, із загостреним почуттям справедливості. Дехто, мабуть, і уявити собі не може, як це – робити добрі вчинки тільки через власну непримиренність до фальші. Мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень в непростих економічних та політичних умовах. А що це так, свідчить той факт, що мінялися владні партії, представники у владі, а Ігор Богданович був незмінним керівником і чітко притримувався законодавства у своїй роботі. Його патріотизм проявлявся у власній принциповості та постійній праці. Саме тому посада, яку обіймав Міняйло І. Б., вартували йому хворого серця. Ігор Богданович привертав до себе увагу усіх, хто його оточував своєю толерантністю, доброзичливістю, порядністю та мудрістю. Але найголовнішим було те, що Ігор Богданович був професіоналом високого рівня і охоче передавав свої знання колегам по роботі. І саме завдяки професіоналізму та наполегливій праці Ігоря Богдановича під час формування місцевого бюджету об’єднаної територіальної громади на сьогоднішній день наша Волочиська громада є самодостатньою та однією з кращих на теренах України.

 Завжди важко розлучатись з дорогою людиною, з тим, хто став частиною життя.

 Волочиська міська об’єднана територіальна громада, депутатський корпус, члени виконавчого комітету, колеги по роботі, старости громади глибоко сумують з приводу передчасної смерті начальника фінансового відділу міської ради МІНЯЙЛА Ігоря   Богдановича і схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття родині, близьким, друзям покійного. Його добре серце та хороші справи назавжди залишаться в наших серцях. В нашій пам’яті він житиме, доки живі ми.

 Вічна йому пам'ять…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора