ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про субсидії

Дата: 03.07.2017 08:26
Кількість переглядів: 816

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 №300 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848.

Починаючи з 1 травня 2017 року призначення субсидій  здійснюється з урахування внесених змін.

Зокрема змінами передбачено, що після закінчення опалювального сезону невикористана сума субсидії для відшкодування витрат на оплату послуги з централізованого опалення (теплопостачання), постачання холодної та гарячої води і водовідведення, послуг з газо та електропостачання для індивідуального опалення (в разі використання природного газу/електричної енергії для індивідуального опалення) повертається підприємством - виробником/виконавцем такої послуги до бюджету в повному обсязі на підставі акта розрахунку загального обсягу невикористаних сум субсидії.

Частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо - електропостачання для індивідуального опалення, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня нового неопалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії для індивідуального опалення, перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі ТВ БВ філії Хмельницького обласного управління АТ «Ощадбанку» або у Волочиському відділенні ПАТ КБ «Приватбанку»  на підставі списків таких осіб, поданих до управління соціального захисту підприємствами — виробниками/виконавцями послуг з газо-, електропостачання в паперовому та електронному вигляді та в яких зазначається сума невикористаної субсидії.

 Перерахування частини невикористаної субсидії на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі здійснюється спеціалістами управління соціального захисту населення на підставі особистої заяви одержувача, поданої з 1 липня до 1 вересня поточного року.

Списки осіб які підлягають відшкодуванню готівкою, бланки заяви на отримання готівки передані уповноваженим представникам сільських та селищних рад. Жителі сільської місцевості будуть мати змогу дізнатися у старост сіл чи мають право на відшкодування готівкою та написати заяву.

Жителі міста можуть  отримати вищевказану інформацію на стендах, розміщених на 1 поверсі управління соціального захисту населення (вул.. Лисенка 8) та Волочиській філії ТОВ «Хмельницькгаз збут».

 

Начальнику управління соціального захисту населення Волочиської  РДА

___________________________________

ПІБ заявника ______________________

___________________________________

адреса: ____________________________

особова справа отримувача житлової субсидії №__________

 

З А Я В А

         Прошу частину невикористаної субсидії на послугу газопостачання/електропостачання (підкреслити), що використовується на опалення, перерахувати (необідне заповнити):

         на мій особовий рахунок __________________________ в банківській установі ____________________________;

        

         на відділення поштового зв'язку ПАТ “Укрпошта”  №______.

 

_____________ (дата)                                                              ____________ (підпис)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора