ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі ВОЛОЧИСЦІ! Щиро вітаю Вас із державним святом - Днем Конституції України!

Дата: 29.06.2016 08:11
Кількість переглядів: 975

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найвизначніших державних свят – Дня Конституції України!

28 червня 1996 року стало точкою відліку нової епохи в історії української нації. Саме у цей день, 20 років тому, Верховна Рада України, спираючись на багатовікову історію українського державо­творення, прийняла Основоположний Закон – Конституцію Укра­їни, яка не тільки закріпила одвічне прагнення української нації жити у власній суверенній, соборній державі, але й дала суттєвий поштовх у  її розбудові. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Переконаний, нелегкі часи об’єднали сильну духом націю, навчили нас відповідальності. Ми серцем відчули, що найдорожче – це наша земля, наша Україна! Вірю, що згуртованість, цілеспрямованість та працьовитість стануть запорукою процвітання волочиської громади!

Нехай мир і злагода панують на нашій землі! Бажаю невичерпних сил, упевненості в успішності розпочатих реформ та нових досягнень в ім’я європейського майбутнього нашого міста та всієї України!

 

З повагою

Міський голова                                                                                     К. Черниченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора