ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект рішення ради №972 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства по вул. Центральна, 24 с. Рябіївка Волочиського району гр. Суховецькій М.В.»

Кількість переглядів: 303
Скликання: VII скликання
Сесія: Проекти
Тип документу: Проект рішення ради
Дата: 20.09.2018
Номер документу: 972
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства по вул. Центральна, 24 с. Рябіївка Волочиського району гр. Суховецькій М.В.
Прикріплені файли:
  1. проект (0.06 МБ)

Розглянувши заяву гр. Суховецької Марії Василівни, інші відповідні документи, керуючись ст. 12, 20, 79-1, 107, 116, 118, 121, 123  Земельного Кодексу України, ст.25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

 1.Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовно площею 0,2169 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Центральна, 24 с. Рябіївка  Волочиського району гр. Суховецькій Марії Василівні.

2. Рекомендувати гр. Суховецькій Марії Василівні звернутись в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання  землевпорядних робіт,  для замовлення технічної документації  із землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

3. Технічну документацію, на якій проставлена  відмітка про Державну реєстрацію земельної ділянки, передати на сесію міської ради для її затвердження та прийняття рішення про передачу у власність земельної ділянки.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури, будівництва, перспективного планування  та  екології.

 

Міський голова                                     К.Черниченко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора