ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Івана та й на Купала!

Дата: 11.07.2017 19:18
Кількість переглядів: 1191

07 липня 2017 року з ініціативи Волочиської міської об’єднаної територіальної громади та відділу культури і туризму, за підтримки та сприяння благодійного фонду Народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч», ТОВ «Волочиськ агро» відбулося свято «На Івана та й на Купала». 
Започаткована дана традиція має за мету популяризацію народно-фольклорного мистецтва серед жителів нашої громади. І вкотре вже це свято радості, чистоти і єднання з природою рідного краю проводиться у Волочиській ОТГ. 
У святі прийняли участь усі старостинські округи Волочиської ОТГ. Свято відбулося на майданчику біля ставка у селі Вочківці. Всіх присутніх привітав міський голова Костянтин Черниченко, який підкреслив, що такі заходи є запорукою згуртованості громад та вивчення звичаїв населених пунктів, побажав усім добра, веселої забави, благополуччя та процвітання нашим громадам.
У святі прийняли участь колективи та виконавці художньої самодіяльності галузі культури та освіти громади. Було багато конкурсів, ігор та забав. Протягом усього часу звучала концертна програма аматорських колективів наших громад, яка придавала святкового настрою.
Свято вдалося!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора