ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Копачівка

Дата: 19.07.2017 08:07
Кількість переглядів: 1408

Фото без описуЩорічно за традицією, 12 липня, мешканці села Копачівка відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.
Урочиста частина свята відбулась у приміщенні сільського Будинку культури.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста села Олександр Вдовін. Разом зі своїми привітаннями, Олександр Дмитрович, подякував тим людям, які беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування а також особливо подякував людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід, нині допомагають молодому поколінню відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

У цей день на свято завітав голова Волочиської міської об’єднаної територіальної громади Костянтин Черниченко та керуюча справами Волочиської міської ради Вікторія Цимбалюк, які привітали усіх присутніх та вручили цінні подарунки – медичне обладнання для ФАПу, спортивний інвентар для загальноосвітньої школи.

Костянтин Володимирович із словами привітання звернувся до жителів та гостей громади. Він запевнив, що та робота, яка проведена в селі уже, буде і надалі проводитися – кінцева мета якої є процвітаюче село. Але жителі села повинні розуміти, що село потрібно відроджувати спільно.

Вітальні слова у адресу жителів звучали від голови Волочиської РДА – Володимира Сергійчука, помічника Народного депутата України Сергія Лабазюка – Михайла Олійника, директора виробничого підрозділу агроформування «Червона Зірка» ТОВ «Волочиськ агро» – Сергія Музики.

На святі було продемонстровано директором Підволочиського музею Борисом Діденком колекцію зброї, старих грошей та рушників.

Після офіційної частини свята, художні колективи та аматори сцени своїми виступами дарували веселий настрій гостям свята.
А на завершення Дня села, за святковим столом, зібралися односельчани та гості свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора